Zvolte si oblast:

2019

Přehled plánovaných výzev v podporovaných oblastech a informace o jejich zaměření.

ilustrace

Aktualizováno

Posilování kapacit oborových a zastřešujících asociací, sítí a platforem – Výzva k předkládání žádostí o grant na projekty (prodloužena do 15.4. 2020)

Ministerstvo financí ve spolupráci s Institutem umění – Divadelním ústavem, Arts Council Norway a Icelandic Centre for Research vyhlásilo 26. 11. 2019 otevřenou výzvu k předkládání žádostí o grant na financování projektů se zaměřením na posilování společných zájmů a spolupráce v kultuře.

Aktualizováno

Seminář pro žadatele – Současné umění, Umělecká a kulturní kritika, Posilování kapacit oborových zastřešujících asociací, sítí a platforem (16.1.2020)

Seminář určený žadatelům ve vyhlášených výzvách zaměřených na současné umění, uměleckou a kulturní kritiku a posilování kapacit oborových zastřešujících asociací, sítí a platforem proběhl 16. 1. 2020 v Praze (Ministerstvo kultury, Maltézské náměstí 1 - Konírna).

Aktualizováno

VÝZVA UKONČENA: 4. otevřená výzva k předkládání žádostí o grant na bilaterální setkání

Ministerstvo kultury jako poskytovatel a Partner programu ve spolupráci s Ministerstvem financí - Zprostředkovatelem programu vyhlásilo dne 28. 6. 2019 4. otevřenou výzvu k předkládání žádostí o grant na bilaterální setkání z Fondů EHP 2014-2021 v rámci programu Kultura se zaměřením na posilování kapacit oborových zastřešujících asociací, sítí a platforem.

Aktualizováno

VÝZVA UKONČENA: 1. otevřená výzva k předkládání žádostí o grant na bilaterální setkání

Ministerstvo kultury jako poskytovatel a Partner programu ve spolupráci s Ministerstvem financí - Zprostředkovatelem programu vyhlásilo dne 28. 6. 2019 1. otevřenou výzvu k předkládání žádostí o grant na bilaterální setkání z Fondů EHP 2014-2021 v rámci programu Kultura se zaměřením na revitalizaci movitého a nemovitého kulturního dědictví.