Zvolte si oblast:

Fondy EHP a Norska opět na Colours of Ostrava

oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace
oddělení 5804 - Centrum pro zahraniční pomoc - příprava a koordinace

Vydáno

Po covidové dvouleté pauze budeme opět na festivalu Colours of Ostrava. Letos jsme se rozhodli více zviditelnit některé z oblastí podpory, a tedy společně s Norskou ambasádou a Zprostředkovateli programů Lidská práva, Výzkum, Zdraví a Životní prostředí pro vás připravujeme zábavné soutěže a kvízy. Nebudou ale také chybět informace o Fondech, Norsku a těchto programech. Již nyní můžeme také prozradit, že budeme úzce spolupracovat se Zastoupením Evropské komise v ČR, které bude mít stánek hned vedle nás a ve společné "Evropské zóně" se můžete těšit na spoustu aktivit, ale také zajímavých cen a výher. Podrobnější informace vám budeme postupně přinášet na našich sociálních sítích. 

Abychom se však již nyní patřičně naladili, připravili jsme pro vás soutěž o 4 čtyřdenní vstupenky na festival Colours of Ostrava 2022. 

Soutěž je rozdělena do 4 tematických kol s tématy Životní prostředí, Lidská práva, Zdraví a Výzkum. Jednotlivá tematická kola probíhají na našem facebookovém profilu každý týden vždy od pondělího rána do sobotní půlnoci, a to v období od 23. května 2022 do 18. června 2022. 

Po skončení každého tematického kola soutěže bude náhodným losem z platných a správných odpovědí uveřejněných pod soutěžním příspěvkem vybrán jeden účastník, který obdrží jednu vstupenku na festival Colours of Ostrava 2022. 

Sledujte náš Facebook. První kolo začíná právě DNES.

Kompletní pravidla jsou ke stažení zde: